torsdag 9. juni 2011

Besøk hos Storeys

I dag var noen av oss jentene fra Expo på besøk hos Storeys. De har laget en showrom for ulike bransjer som de har invitert. I dag var det vår tur og vi fikk oppleve masse spennede. Storeys er leverandør av tapeter og gulvbelegg. Deres produkter selges hovedsaklig i byggvarehandel (eks. Byggmakker og Maxbo) og fargehandel (eks. Fargerike). De henvender seg mest til det private markedet, men har også endel produkter som passer til bruk i det offentlige rom.

Dessverre hadde jeg ikke med kamera i dag, for det var fine internutstillinger i lokalet.
Jeg er stor fan av å vise produkter i bruk for å hjelpe kunden med besluttningen.
Store collager med farger og materialprøver gir raskt en følelse av hvordan stemningen blir.

Jeg håper å kunne ha kontakt med de utrolig hyggelige menneskene som jobber der og forhåpentliugvis ta i bruk deres produkter selv eller ved innredning hos andre.
Vi var så heldige å få med oss en stor bag med masse godsaker. Fem ruller med tapet, jeans-fillerye, malebrett med rulle og litt annet. Nå er det bare å teste ut tapetene hjemme (bilder kommer) ;o)

Jeg falt for denne tapeten som kommer fra kolleksjonen; City Life. Den finnes i brun, hvit og offwhite. Jeg har tenkt til å kjøpe den for å lage sengegavel. Denne skal imitere skinntrukket pute i bakkant. Dette kan bli spennede ;o)

Jeg ble også gjort oppmerksom på hvem som har Bergo plastgulv. Dette er noe jeg absolutt kunne tenkt meg å benytte ute for å lage en fin sitteplass. I brosjyren viser de mange fine farger.

2 kommentarer:

 1. Hei Ann-Margreth,

  Takk for sist, det var veldig hyggelig å hilse på deg og studiekollegene på torsdag. Håper du vil dele sengegavlen din på bloggen, og at vi sees snart igjen.

  Mvh Torhild, Storeys AS

  SvarSlett
 2. Hei igjen

  Jeg sitter igjen med mange positive inntrykk og tar absolutt kontakt igjen senere. Jeg skal holde bloggen oppdatert med prosjekter og bilder, så da legger jeg også ut bilde av sengegavlen.

  Lykke til med ny utstilling på showrommet ;o)

  SvarSlett