mandag 29. august 2011

Gave & Interiørmessen - høsten 2011

Igjen var det tid for Gave & Interiørmessen på Lillestrøm. Endel nytt å se av nye design og annet, men dessverre er det mye som går igjen. I tillegg er det mange leverandører som kjøper fra samme produsent, så det blir dessverre for liten variasjon.
Allikevel er det greit å stikke innom med jevne mellomrom og for min del ble det ingen Formex i år (Nordisk innredningsdesign i Stockholm), så jeg valgte å bruke en dag på denne messen.
Jeg skulle gjerne ha vært der på torsdag for å ha frisket opp PEJ trendene og foredraget til Ståle Økland, men det passet dessverre ikke.

Dette er litt av det jeg valgte å ta bilder av. Ikke alle er jo like glade for fotografer på messen, så jeg spør alltid pent og jeg får alltid ja siden jeg er Eksponeringsdesigner og ikke èn som skal stjele design og ideèr. Beklager at disse bildene har litt dårligere kvalitet, men de ble tatt med et lite kamera og ikke mitt kjære Canon speilrefleks.

PEJ er alltid viktig å følge med på i min bransje. Dette er nøkkelordene for 2011-2012

Modern Nature

Modern Nature

Modern Nature

Modern Nature

Delight dècor

Alternativ lampe i gangen eller på klesrommet

Veggfolie formet som en kvist.

Med en fugleknagg blir det en stilig effekt. Liker at noe er flatt og noe som kommer ut av veggen.

Forest Life

Nordic cowboy

Signe er stylist og har bloggen Re:Signert. Hun har hatt foredrag på Westerdals, men det var gøy å få med seg litt ekstra på messen.

I gangen i 2.etg. ønsket jeg meg i utgangspunktet ett konsolbord, men en kommode er kanskje bedre. Denne er fra Bruka Design og finnes i flere størrelser. Denne har også betongplate på toppen, noe jeg har fått sansen for. Med et tøft speil over vil dette gjøre mye i en gang som er helt tom i dag. Jeg kunne tenkt meg å male den i en annen farge som er litt sprek, for da vil den matche en Flos skjerm jeg skal henge i trappen. Den er hvit i dag, men vil få samme farge på innsiden som kommoden.

Halvor Bakke har kommet med mye eget og her har han laget en hyttekrok for Lama. Det er noe slikt jeg har tegnet på hytta, så nå ble jeg virkelig lysten på å komme i gang. Da jeg så dette kom Lodge inn i hodet som nøkkel til ny hyttestil.

Utenfor på hytta kan det også være koselig med en krok som dette. Green Gate må jeg alltid innom for jeg liker deres stand veldig godt.

På tegningene til utbygging av hytta (se tidligere innlegg) har jeg tenkt to godstoler ved et stort vindu. Riktignok er peisen annerledes og den er på motsatt side av rommet, men sjarmen kan absolutt skapes.

Har allerede noen blå detaljer på hytta, så jeg ser for meg at det kan fortsette.

Dette koselige serviset var det første jeg falt for hos Green Gate. Liker mixen av mønstre og fargene er herlige. Kanskje mest sommer når det gjelder dette, men det går jo ann å mixe noe til resten av året.

På utbyggingen av hytta har jeg tegnet en lang benk med åpen hylle over (er ikke stor fan av overskap), så dette var noe jeg falt for umiddelbart. Kan godt ta både innredning, serviset og tilbehøret jeg :o)

Detaljer fra hyllen over benken.
3 kommentarer:

 1. Hei
  Vet du hvor kjøkkenbenken og hyllen på de to siste bildene kommer fra? Kunne vært noe hjemme hos oss
  Hilsen Marianne

  SvarSlett
 2. Det spurte jeg ikke om, men skal ta kontakt med de siden jeg ønsker dette på hytta.

  SvarSlett
 3. Snakket med Green Gate i Danmark og de kunne fortelle at de har en egen snekker som lager alt til de. Det må altså en møbelsnekker til for å få noe slikt. Kjøkken som dette har jeg ikke sett i salg, uten at det er håndlaget. Kvänum har jo noe lignenede, men det er jo også håndlaget og har en annen prisklasse.

  SvarSlett