torsdag 3. november 2011

Litt gammelt nytt....

Disse bildene tok jeg helt i starten av oppbyggingen av eventsenteret. Her foregår innspillingene til serien på VG TV - Vinni og Pekka`s Rallychallenge. Vi er allerede i gang med å tilrettelegge for eventer.
Vi som står for produksjonen er Ole Lundefaret, Pekka Lundefaret, Øyvind "Vinni" Sauvik, Antimedia og undertegnede. Gjestene er jo selvfølgelig også veldig viktig. Uten de er det ikke mye til serie vi har....

Bilder fra siden til Martins Felger

Jeg har laget deler av banneret, merket opp asfalten, laget dekkstabel, laget bord under taket der Geir fra If står, ordnet stolper til banneret og skaffet bensinpumpe. Ole er grafisk designer, så han tar den delen.

Dekk som dekor der hjulskiften foregår. Over dette henger det et banner som Ole har designet.

Skilt må man ha og da er det jo gøy å overdrive litt. Bakken er faktisk veldig bratt....

Bybanner som jeg laget bakdelen til og som Ole la på toppdetaljene til. Great team ;o)

I Rangerløypa har vi satt opp skilt, sperrebånd og lagt masse dekk. I tillegg er det endel bannere med alle våre samarbeidspartnere.

Pekka og jeg var hos Nokian og hentet ca. 100 dekk. Dette er noen av de....

Alt som skal benyttes må ha kamera, så her tester Antimedia om alt fungerer. Denne rangeren benyttes ikke av kjendisene. Den kjendisene benytter er stylet.

Første dag der alle er samlet for prøveinnspilling. Jeg ble plukket ut til å være kjendis og vi hadde det kjempegøy. Innimellom slagene var det bare å nyte solen og nylagt asfalt til brettkjøring.

Her er det Andreas fra Antimedia som kjører med 2 i promille....Disse får kjendisene velge å benytte til lukeparkeringen.

Lookalike bilen og noen av de involverte

Kjører man på ett jorde så er det ikke annet å vente enn at rangeren blir grisete (og de har sett værre ut enn det her)

Teammøte i forkant av prøvefilming. En spennede stund for alle siden vi ikke har lang erfaring på dette feltet. Det skal sies at det ikke tok lang tid før alt gikk knirkefritt og nå er alle samkjørte.

Vafler på settet ble godt mottatt. Jeg er jo slik en hønemor som liker på stulle litt :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar