torsdag 11. august 2011

OFW - Fam Irvoll visning - Pink nightmare 10.08.11

Gårsdagens Fam Irvoll visning gikk over all forventning. Grunnet visse omstendigheter og utvikling av arbeidsfordelig i løpet av dagen ble det jeg som ledet hele teamet bak scenen. Fam ordnet ferdig skoene og tok siste gjennomgang på voksenklærne. Etterpå satt hun sammen de barneplaggene hun ville skulle bli vist sammen. Før, under og etter visningen var det mange flinke hjelpere bak scenen som bidro til at kvelden gikk smertefritt.

Siden jeg i tillegg har min yngste datter med som modell (dette var hennes femte visning) + at hun er Fam sin faste modell ved fotografering av kolleksjonen, er jeg ekstra stolt.

Fam avsluttet med å si at "dette fungerte så bra at vi gjør det slik også på neste visning". Et utrolig hyggelig kompliment å få fra henne.
I etterkant svarte tante (moren til Fam) noen på FB; "Jeg hadde jo fantastisk hjelp i går :-)" og "datteren og barnebarnet ditt var ganske så strålende i går de også :o)". Blir rørt jeg av slike hyggelige ord. Godt å vite at man blir satt pris på og at det man bidrar med er viktig.

2 kommentarer:

  1. Så fin blogg du har:) Varm hilsen fra Mitsu

    SvarSlett
  2. Nå ble jeg utrolig glad. Tusen takk, det var hyggelig å høre :o)

    Sensommerhilsen fra meg

    SvarSlett